Illusztráció az alábbi tartalomhoz: Bemutatkozás

Bemutatkozás

A cégünk 1985-ben alakult, egyszemélyes vállalkozásként, amely azóta is 100%-os magyar tulajdonban lévő cégcsoport. Telephelyünk Kőszárhegyen található.
Magyar vállalatként az ország meghatározó műanyagipari gyártó vállalatává váltunk. A vevői követelmények rendkívüli felkészültséget és fejlődést követelnek. Ezek teljesítése érdekében, a fröccsöntési technológia modern vívmányait is fel kell használnunk. Alapelvünk a vevői igények magas szintű kielégítése.
Több mint 75 db műanyag fröccsöntőgépünk mérettartománya 25 tonnától 1100 tonna záróerőig terjed. Az autóipari kábelkorbács csatlakozók mellett audio technikai alkatrészeket és esztétikai termékeket állítunk elő.

 

 

Növekedésünket következetes csapatmunkával, az ügyfeleink igényeinek magas szintű kiszolgálásával, folyamatos innovációval, a termékeink hozzáadott értékének állandó növelésével és magas minőséggel érjük el.

 

A családi vállalkozásból eredő rugalmasság mellé egy nagy vállalati szemlélet párosul.

 

Dolgozóink büszkék lesznek arra, hogy itt dolgozhatnak, egy biztonságos, tiszta és számukra megfelelő környezetben.
Magyar vállalatként, a kitűnő vállalat mintaképe leszünk az üzleti és a közéletben egyaránt, melyet példaként állíthatnak más magyar vállalatok elé, a működési eredményeink és a vállalatunk működési területén élő közösség életfeltételeinek folyamatos javítása alapján.

 

 

Küldetésünk

 

A SIMON cég küldetése, hogy hosszú távon magas minőséget biztosító, vevőközpontú, autó- és más iparági területen, műanyag és fém alkatrészeket magas hozzáadott értékkel, elkötelezett munkatársakkal, csapatmunkával, innovatív és fenntartható, környezettudatos, biztonságos módon állítson elő.

 

Nézze meg híreinket vagy látogasson el Facebook oldalunkra, ahol nyomon követheti mindennapi életünket:

 

Vissza a kezdőlapra