Minősgépolitika

SIMON ISTVÁN e.v. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

- A Simon István e.v. minőségirányítási rendszerét az MSZ ISO/TS 16949 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeinek megfelelően alakítja ki és működteti.

- A Simon István e.v. folyamatosan azon dolgozik, hogy a vállalat termékei megfeleljenek, és ahol lehet, túlszárnyalják vevőinek elvárásait. Ennek érdekében kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy folyamatosan kommunikáljunk vevőinkkel. A vevői kommunikációval megismert – termékeinkre és szolgáltatásaink fejlesztésére vonatkozó - vevői elvárásokat, belső kommunikáció révén közvetítjük Simon e.v. minden dolgozója számára.

- A Simon István e.v. a nulla hiba stratégiát termékei gyártása során, a folyamatok fejlesztésére és a hibamegelőzésre összpontosítva valósítja meg a vállalat minden dolgozóját az elsőre jól végzett munkára ösztönözve. A cég vezetése elkötelezett a vevői és jogszabályi követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

- A Simon István e.v. olyan munkacsoportok kialakításával valósítja meg feladatait, melyek tagjai többféle szakmai területet képviselnek. A siker alapvető biztosítéka a csapat tagok tudása, tapasztalata, mellyel folyamatosan képesek fejleszteni a vállalat rendszerét.

- A Simon István e.v. szervezeti felépítése munkacsoportok kialakításán alapszik. A Simon e.v. elismeri és értékeli minden dolgozójának a közös munkában való részvételét, mellyel hozzájárul a vállalat céljai megvalósításához.

- A Simon István e.v. elkötelezett a biztonságos és egészséges környezet létrehozására és fenntartására. Elsődlegesnek tekinti dolgozói állandó képzését, biztonságuk, egészségük és jólétük érdekében. A Simon e.v. törekszik a közösség, a környezet és az élet minőség állandó javítására, fejlesztésére.

- A Simon István e.v. minden dolgozója a vállalat minőségpolitikájában megfogalmazottak szerint végzi munkáját.

- A Simon István e.v. beszállítóival, alvállalkozóival kölcsönösen előnyös, egymást segítő kapcsolatok kialakítására törekszik, ezúton is fejlesztve termékei minőségét.

Szabadbattyán, 2015.február 05.


A Vállalkozás minőség- és környezetirányítási törekvéseinek középpontjában az áll, hogy céljainak végső és legfontosabb nyertesei a cég vevői legyenek.
Laborunk felszereltsége hozzájárul ahhoz, hogy termékeink az elvárt minőségben készüljenek.

Mérőlaborunk

Nedvességmérők:

Nedvességmérő

Nedvességmérő
 
Optikai és tapintó 3D Mérőgép (Vertex):

Vertex

Mérőmikroszkóp:

Mérőmikroszkóp

MFI vizsgáló:

MFI

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745